Akvarell

”LÅT AKVARELLEN FLÖDA – 4 temahelger

Den här målarkursen i akvarell är för dig som vill släppa taget om prestation och perfektion. En kurs där vi låter färgen och vattnet ta oss dit de vill, via nyfikenhet, experimentvilja, glädje, och kanske en del frustration vidare till ett resultat som vi kan landa i med belåtenhet. 

Du kan vara nybörjare eller målat länge. Det viktiga är att du vill ge dig själv tid att njuta av din kreativa kraft och utveckla ditt måleri

Kursen består av 4 helger med olika teman att utforska. Du kan anmäla dig till alla temahelgerna eller välja de som intresserar dig mest.

Under kurshelgerna får du korta gemensamma demonstrationer. Dessa demonstrationer är tänkta som inspiration men har framförallt ett fokus på fritt skapande med tillgång till personlig handledning.

Vi målar i en skön ateljémiljö i en nybyggd lada med 3,6 meters takhöjd. I den rofyllda omgivningen med milsvid utsikt, kan du strosa bland äppelträd eller vila i en skogsglänta. Här kan du gå in i ditt måleri och låta din inneboende skaparkraft blomma.

12-13 oktober Tema: Himlavalv och hav

24-25 november Tema: Fasader och mänskliga figurer

VT 25 Team: Abstrakta uttryck och Blommor och böljande landskap (datum ännu inte bestämda)

Tid: 10.00-16.00

Pris: 2500 kr/ temahelg

9500 kr/ 4 temahelger